Disznóvágási programjainkat egyéni és csoportos kívánság szerint egyeztetés alapján egyedi árkalkulációval is lebonyolíthatjuk.
Készíthetünk egy kétnapos programot sárospataki kirándulással illetve nélküle.
Időpont egyeztetés Szalai András Telefon: 06/30 9535-055
e-mail: bombi1948@bombi1948.t-online.hu
Program
- Érkezés péntek délután. A szállás elfoglalása után vacsora a Fekete Macska bisztróban.
- Rákóczi dárdája(fűszerezett túró kockára vágott sonkával gombával sajttal, sertés combba töltve kirántva és reszelt sajttal megszórva).
- Vegyes köret: rizs, krokett, házi vegyes savanyúság, Rákóczi túrós.
- Szombat reggel pálinkás ébresztő a disznóvágás kezdete. Beszélgetés a böllérekkel, disznóperzselés közben forraltbor ivás.
- Reggeli:Hagymás sült vér, aki nem szereti füstölt kolbászos tojásos rántotta vagy lilahagymás zsíros kenyér.
- Napközben korlátlan forró tea , gyerekeknek forró csokoládé fogyasztása.
Ebéd:
- Savanyúkáposztás füstölt kolbászos bableves, sült máj, frissen sült húsok ( lacipecsenye), hagymás tört burgonya, házi csalamádé, palacsintavariációk.
- Ebéd után zsírszalonna kockázás és kisütése, kolbász és hurka töltés vagy kirándulás Sárospatakon.
Vacsora:
- Orja leves, sült hurka, sült kolbász toros káposztával burgonyával.
- Rácsos almás sütemény.
- Külön kérésre cigány zene.
Reggeli:
- Tepertő, abárolt szalonna, sült kolbász , hideg falatok a konyhából, tea.
Időpontok: Január 19-21 , február 2- 4, február 16-18
Egyéb időpont külön kérésre.
Árak: 32 ezer forint/fő, amely tartalmazza a 3 napi étkezést és a szállás költséget.